www.sb3.dk
- Sidste nyt
- Billeder fra mit første år
- Dagbog fra Irak/ Afghanistan
- Dagbog Kosovo 2008
- Opskrifter
- Frederikshavn Madforening
  Klostergryde
Antal personer: 4

Klostergryde

Tilberedningstid: 80 min.
Oprettet: 25-09-2012
 
 
Fremgangsmåde:

1. Mørbraderne skæres i medaljoner de brunes og steges, derefter lægges de i et fad.

2. Champignon og grøn peber skæres henholdsvis i skiver og tern, og sauteres sammen med cocktailpølser og bønnespirer. De hældes derefter over medaljonerne.

Sauce:
1. Løg og finthakket bacon sauteres. Tilsæt derefter ca. 40 g. smør.

2. Tilsæt derefter mel, paprika, tomatpuré og fløde, tilsmag med salt og peber.

3. Saucen koges godt igennem som gammeldags opbagning

Tilbehør:
Pommes frites og grønne ærter.

Hans Andersen 2012

Ingredienser:
  • 600 g. Svinemørbrad, afpudset
  • 150 g. Cocktailpølser
  • 300 g. Champignoner
  • 100 g. Bønnespirer
  • 2 Grønne peberfrugt
  • Sauce:
  • 40 g. Smør
  • 200 g. Bacon i tern
  • 200 g. Perleløg, frost
  • 5 dl. Kaffefløde
  • 2 spsk. Paprika
  • 2 spsk. Hvedemel
  • 70 g. Tomatpure, koncentreret