Fremgangsmåde:
1. Mørbraderne skæres i medaljoner de brunes og steges, derefter lægges de i et fad.
2. Champignon og grøn peber skæres henholdsvis i skiver og tern, og sauteres sammen med cocktailpølser og bønnespirer. De hældes derefter over medaljonerne.
Sauce:
1. Løg og finthakket bacon sauteres. Tilsæt derefter ca. 40 g. smør.
2. Tilsæt derefter mel, paprika, tomatpuré og fløde, tilsmag med salt og peber.
3. Saucen koges godt igennem som gammeldags opbagning
Tilbehør:
Pommes frites og grønne ærter.
Hans Andersen 2012
|
Ingredienser:
-
600 g. Svinemørbrad, afpudset
-
150 g. Cocktailpølser
-
300 g. Champignoner
-
100 g. Bønnespirer
-
2 Grønne peberfrugt
-
-
Sauce:
-
40 g. Smør
-
200 g. Bacon i tern
-
200 g. Perleløg, frost
-
5 dl. Kaffefløde
-
2 spsk. Paprika
-
2 spsk. Hvedemel
-
70 g. Tomatpure, koncentreret
|