Fremgangsmåde:
1. Steg bacon sprød på en pande og læg til side i et øjeblik
2. Svits hvidløg og kom kødet på og brun det godt af, kom worchestershiresauce og sennepspulver på.
3. Tilsæt løget og lad det svitse med et par minutter.
4. Pisk fløde, æg, tomatpure, salt og peber sammen.
5. Fordel kød, løg og bacon i et smurt ovnfast fad.
6. Hæld æggemassen over og drys med revet ost.
7. Opvarm ovnen til 200 grader og bag i ca. 20 minutter, til osten er gylden og æggemassen er fast.
Hans Andersen 2018
|
Ingredienser:
-
250 g bacon i tern
-
2 fed hvidløg, finthakket
-
750 g. oksekød
-
1 løg i skiver
-
2 tsk. worchestershiresauce ( kan udelades) 2 tsk. sennepspulver ( kan udelades)
-
3 spsk. tomatpure
-
4 æg
-
1 dl fløde
-
Salt og friskkværnet peber
-
150 g. revet ost, feks. cheddar
-
Smør eller kokosolie til stegning
-
|