www.sb3.dk
- Sidste nyt
- Billeder fra mit første år
- Dagbog fra Irak/ Afghanistan
- Dagbog Kosovo 2008
- Opskrifter
- Frederikshavn Madforening
  Amerikansk farsbrød ( Fedtfattig )
Antal personer: 6

Tilberedningstid: 0 min.
Oprettet: 30-05-2005
 
 
Fremgangsmåde:

Kødet blandes og spredes ud på et stykke folie på 20x40 cm.

Bland raspen med mælk, salvie, selleri, løg, hvidløg, salt og peber. Læg blandingen i en stribe ned langs midten af kødet. Rul forsigtigt kødet om fyldet og tryk åbningerne til i begge ender.

Løft forsigtigt brødet over i et ildfast fad. Fjern foliet. Dæk med baconskiver.

Ingredienserne til saucen koges op. Prik hul i farsbrødet og hæld saucen over. Bages ca. en time ved 175 grader.

Når farsbrødet er brunet hældes lidt vand ved.

Farsbrødet serveres med de kogte kartofler og lidt stegesky.

Ingredienser:
  • ½ kg. hakket oksekød 8-10%
  • ½ kg. hakket svinekød 8-10%
  • 2 tsk. salt
  • 1 knsp. peber
  • 1 tsk. salvie
  • 1½ dl. rasp
  • 1 ds. koncentreret tomatpuré (240 g) (gem 2 spsk!)
  • 100 g. revet selleri
  • 2 finthakkede løg
  • ½ dl. skummetmælk
  • 1 pk. kalkun bacon
  • 1 fed presset hvidløg
  • 2 dl. vand til stegesky
  • Sauce:
  • 2 spsk. tomatpuré
  • 1 spsk. mørk farin
  • 3 spsk. vand
  • 2 spsk. eddike
  • 2 tsk. sennep