Fremgangsmåde:
Kødet blandes og spredes ud på et stykke folie på 20x40 cm.
Bland raspen med mælk, salvie, selleri, løg, hvidløg, salt og peber. Læg blandingen i en stribe ned langs midten af kødet. Rul forsigtigt kødet om fyldet og tryk åbningerne til i begge ender.
Løft forsigtigt brødet over i et ildfast fad. Fjern foliet. Dæk med baconskiver.
Ingredienserne til saucen koges op. Prik hul i farsbrødet og hæld saucen over. Bages ca. en time ved 175 grader.
Når farsbrødet er brunet hældes lidt vand ved.
Farsbrødet serveres med de kogte kartofler og lidt stegesky.
|
Ingredienser:
-
½ kg. hakket oksekød 8-10%
-
½ kg. hakket svinekød 8-10%
-
2 tsk. salt
-
1 knsp. peber
-
1 tsk. salvie
-
1½ dl. rasp
-
1 ds. koncentreret tomatpuré (240 g) (gem 2 spsk!)
-
100 g. revet selleri
-
2 finthakkede løg
-
½ dl. skummetmælk
-
1 pk. kalkun bacon
-
1 fed presset hvidløg
-
2 dl. vand til stegesky
-
-
Sauce:
-
2 spsk. tomatpuré
-
1 spsk. mørk farin
-
3 spsk. vand
-
2 spsk. eddike
-
2 tsk. sennep
-
|