www.sb3.dk
- Sidste nyt
- Billeder fra mit første år
- Dagbog fra Irak/ Afghanistan
- Dagbog Kosovo 2008
- Opskrifter
- Frederikshavn Madforening
  Boller i carry 1
Antal personer: 6

Tilberedningstid: , min.
Oprettet: 30-05-2005
 
 
Fremgangsmåde:

Bring 1 l vand i kog i en gryde.

Tilsæt 2 tsk salt.

Med en stor teske formes kødboller som koges i vandet. Ca. 8 min. i alt.

Tag bollerne op med en hulske og afdryp dem i en sigte.

Hak løget og svits det i olien sammen med karry.

Tilsæt bouillon, ingefær, citronsaft og sukker.

Kog det sammen ca. 5 min. Rør majstivelsen ud i fløden og rør det i.

Smag til med salt og peber. Kom kødbollerne i, varm igennem og server med ris og grønsager.

Ingredienser:
  • 400 g. hakket svinekød 10-12%
  • 1 lille revet løg
  • 1 1/2 tsk. salt
  • 1 dl. hvedemel
  • 2 dl. skummetmælk
  • 1 æg
  • Peber
  • 20 g. smør eller olie til stegning
  • Sauce:
  • 1 lille løg
  • 1 tsk. olie
  • 2 tsk. mild karry
  • 4 dl. hønsebouillon
  • Evt. 1 spsk friskrevet eller finthakket syltet ingefær
  • 1 spsk. citronsaft
  • 1 tsk. sukker
  • 1 spsk. majsstivelse
  • 1/2 dl. fløde 13%
  • Tilbehør:
  • 40 g. parboiled løse ris til hver.
  • Dampede broccolibuketter.