www.sb3.dk
- Sidste nyt
- Billeder fra mit første år
- Dagbog fra Irak/ Afghanistan
- Dagbog Kosovo 2008
- Opskrifter
- Frederikshavn Madforening
  krebinetter med ost og skinke
Antal personer: 3

Tilberedningstid: 0 min.
Oprettet: 03-06-2005
 
 
Fremgangsmåde:

Del kødet i 12 lige stor boller.

Lav en bolle flad, læg ost og skinke oven på.

Luk med en flad bolle lav de resterende 5 krebinetter på samme måde.

Sørg for at de er lukket helt til således at ost og skinke ikke ses.

Vend krebinetterne i pisket æg med salt og peber slut af med at vend dem i rasp.

De kan nu steges på panden ved mellem varme i 5-8 min på hver side.
Server med f.eks hasselbagte kartofler og kogt grøntsager bon appetit


Ingredienser:
  • 500g hakket kalv og flæsk
  • 6 skiver ost
  • 6 skiver pålægs hamburgerryg el.skinke
  • rasp
  • æg
  • salt og peber