Fremgangsmåde:
1. Steg baconskiverne lysebrune og sprøde.
2. Pisk æg let sammen med fløden, og tilsæt lidt salt og peber efter smag.
3. Hæld æggemassen på panden og bag æggekagen ved jævn varme.
4. Løft med en paletkniv ind under æggekagen, der hvor den er begyndt at stivne, og stik evt. mere smør ind under æggekagen, så den ikke brænder på.
5. Så snart æggekagen er bagt - overfladen må godt se "våd" og blank ud, da æggekagen er bedst, når den ikke er for fast - tages panden af varmen.
6. Æggekagen pyntes med bacon og purløg, og serveres med rugbrød.
Hans Andersen 2019
|
Ingredienser:
-
250 g. Bacon i skiver
-
12 Æg
-
3 dl. Fløde 13%
-
Salt og peber
-
4 Skiver fuldkorns rugbrød
-
Pynt:
-
1 bdt. Frisk purløg
|